IBC containers en IBC tanks

Postma is gespecialiseerd in de levering van kunststof tanks en biedt een breed aanbod aan IBC tanks en containers. Deze zogenaamde Intermediate Bulk Containers staan garant voor een hoogwaardige en duurzame kwaliteit en zijn inzetbaar voor de opslag van diverse soorten vloeistoffen. Ideaal om meer volume inhoud op dezelfde vierkante meter op te slaan en een populaire keuze binnen de industrie en transport.

Lees meer over IBC containers en IBC tanks

Filter op

Voordelen en toepassingen IBC tanks

IBC tanks zijn inzetbaar voor de opslag en het vervoer van uiteenlopende soorten vloeistoffen. Zo is een IBC container onder andere geschikt voor de opslag van:

  • ChemicaliĆ«n
  • Grondstoffen en ruwe materialen
  • Regenwater
  • Siropen
  • Vloeibare, korrelvormige en poedervormige ingrediĆ«nten

Naast de brede inzetbaarheid biedt een IBC container nog meer soorten voordelen. Zo is deze gemonteerd op een pallet, waardoor hij eenvoudig met een heftruck of steekwagen te verplaatsen is. Daarnaast zijn de IBC tanks van Postma gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor deze lang meegaan.

IBC containers in alle soorten en maten

Als specialist in kunststof tanks bieden we IBC tanks in allerlei soorten en maten. Zo vindt u in ons assortiment onder andere de bekende IBC 1000 liter tank, maar ook bijvoorbeeld de poly IBC container. Uiteraard voorzien we u graag van een persoonlijk advies in uw zoektocht naar de perfecte IBC vaten.

IBC kopen? Postma!

Dus wilt u een IBC kopen of meer informatie over onze kunststof vaten? Klik dan onderstaand op onze verschillende typen IBC tanks of neem vrijblijvend contact op. We vertellen u graag meer.