Pillow tanks

Bent u op zoek naar een pillow tank voor een flexibele opslag van vloeistoffen? Kies dan voor de opslagtanks van Postma. Met een ruime expertise en uitgebreid aanbod aan opslagtanks bieden wij u snel de pillow tanks die de klus klaren.

Lees meer over Pillow tanks

Filter op

Pillow tank voor flexibele opslag vloeistoffen

Pillow tanks, ook wel bekend als bladder tanks, staan bekend om hun flexibele en brede inzetbaarheid voor de opslag van uiteenlopende vloeistoffen. Deze opslagtanks zijn speciaal ontworpen om kleine of juist grote hoeveelheden vloeistoffen tijdelijk of permanent op te slaan. Pillow tanks zijn door hun flexibele karakter zowel op bedrijventerreinen en industriƫle locaties te gebruiken, maar ook als bijvoorbeeld wateropslag bij de eigen woning. De inzetbaarheid is dus breed en biedt veel mogelijkheden voor de opslag van diverse vloeistoffen.

Toepassing pillow tanks

Pillow tanks zijn in verschillende materialen verkrijgbaar en bieden hierdoor een brede inzetbaarheid. Zo zijn deze flexibele tanks onder andere inzetbaar voor de volgende toepassingen:

  • Opslag van vloeistoffen in magazijnen
  • Tijdelijke drinkwateropslag
  • Regenwateropvangsysteem
  • Opslag voor irrigatie
  • Bluswateropvang
  • Opslag van meststoffen
  • Tijdelijke opslag tijdens reparaties van andere opslagtanks

Pillow tanks in alle soorten en maten

Postma Kunststoftanks is gespecialiseerd in opslagoplossingen voor vloeistoffen. Ook op het gebied van pillow tanks bieden we uitgebreide mogelijkheden. Samen met u bekijken we de beste oplossing en bieden we de opslagtank die hier het beste bij aansluit. We bieden zowel compacte pillow tanks van ..l als grote opslagtanks van .. of ..l. Zo bieden we u altijd de juiste opslagoplossing. 

Benieuwd welke pillow tank het beste bij uw vraag past of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op, we kijken graag met u mee.