Septic tanks

Bent u op zoek naar een septictank? Postma heeft een ruim aanbod aan septictanks van 1000 tot 50.000 liter. De septictank van Postma is gemaakt van hoogwaardig HDPE (High Density Poly Ethyleen) of LHDPE, hierdoor bent u verzekerd van een duurzame en gedegen tank.

Lees meer over Septic tanks

Filter op

Toepassingen septic tanks

Een septictank is de ideale tank voor toiletafvoer wanneer er geen riolering is en voor toepassing bij bouwketen. De 1000 en 1500 liter septictanks zijn alleen geschikt voor toiletafvoer. De 2000 en 3000 liter septictanks zijn geschikt voor al het huishoudelijk afvalwater.

Wilt u een septic tank kopen? Wij raden aan om alleen milieuvriendelijke middelen te gebruiken, omdat zeep en andere schoonmaakmiddelen het verwerkingsproces ernstig kunnen verstoren. Tevens is het beter om geen vaste materialen zoals vochtige doekjes door het toilet te spoelen, omdat deze verstopping kunnen veroorzaken.

Werking septictank

De septictank van Postma heeft vanaf 2000 liter een extra filter in de uitgang om vlokvorming in het afvoerkanaal te voorkomen. Deze filter geeft ook aan wanneer de tank vol zit. Daarnaast hebben kunststof septictanks nog veel meer voordelen ten opzichte van betonnen septic tanks, omdat ze veel gemakkelijker te vervangen en te verplaatsen zijn.

Septic tanks in allerlei soorten en maten

Postma biedt septictanks aan van het type Sotralentz EpublocĀ®. De grootte van de septictank wordt bepaald door het aantal bewoners. De richtlijn hiervoor is 150 liter per persoon per dag, waarbij u 10 dagen moet kunnen bufferen. De 2000 en 3000 liter septic tanks hebben een CE merk en voldoen aan de EN 12566-1 norm. Kwaliteit gegarandeerd dus. De aansluitingen van de tanks hebben een diameter van 110 mm.

Een septic tank kopen of meer informatie?

Wilt u een septictank kopen? Klik dan hieronder op het gewenste type septictank voor een overzicht van de actuele tanks. Of neem vrijblijvend contact op en mail naar info@postma-kunststof-tanks.nl of bel naar 0031 73 649 89 44. We vertellen u graag meer.