Kunststof watertanks

Kunststof watertanks 

Op zoek naar een kunststof watertank? Postma helpt u graag! Wij hebben allerlei soorten watertanks, van vuilwatertank tot regenwatertank. Stuk voor stuk zijn ze gemaakt van een hoogwaardig kunststof zoals HDPE of LHDPE. Deze materialen verzekeren de beste kwaliteit en een lange levensduur. Dé beste oplossing voor het opslaan van water, regenwater en afvalwater – ook als ondergrondse watertank!

Lees meer over Kunststof watertanks

Filter op

Waarom kiezen voor een watertank van kunststof?

Een plastic watertank kunt u inzetten voor allerlei doeleinden. Daarom zijn onze watertanks enorm geliefd in de industriesector, agrarische sector, magazijnen, maar ook perfect voor uw achtertuin. Zoals de naam al doet vermoeden is een watertank bijzonder geschikt om de volgende vloeistoffen op te slaan:

  • Water
  • Afvalwater
  • Drinkwater
  • Sproeiwater
  • Regenwater

De kunststof watertanks kunnen een temperatuur aan van maximaal 65 graden en een kwikgehalte tot 1,3. De meeste watertanks laten geen licht door, zodat algvorming geen kans ziet. Onze watertanks zijn ook geschikt om op een regenwateropvangsysteem aan te sluiten. De water tanks worden vaak gebruik om regenwater op te vangen, als tussenbuffer of tussenreservoir. Zo creëert u uw eigen regenwaterput van kunststof. Uiteraard hebben we ook alle benodigde accessoires en aansluitingen voor regenwatertanks én vuilwatertanks.

Alles soorten en maten kunststof watertanks

Wat voor watertank u ook zoekt, Postma heeft het. We zijn dé specialist in kunststof watertanks en hebben allerlei soorten, zoals vuilwatertanks, regenwatertanks en ondergrondse watertanks. Ook hebben we zowel horizontale als verticale tanks. U kunt kiezen uit verschillende formaten, van 100 liter tot maar liefst 50.000 liter en alles er tussenin. Gaat u een watertank kopen? Dan hebben wij zeker een exemplaar dat bij u past!

Watertank kopen bij Postma

Een watertank kopen doet u eenvoudig bij Postma. Bekijk hieronder onze kunststof watertanks en klik op het juiste type om meer te lezen. Heeft u hierover nog vragen of wilt u een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in kunststof watertank en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.